011
 

Varilux -moniteholinsseillä vaivatonta ja luonnollista näkemistä elämäsi kaikkiin tilanteisiin. Essilor Varilux on markkinoiden tämän hetken edistynein progressiivinen linssi.

Varilux® X Series™ on edistyksellisin moniteholinssimme, jonka avulla näet kaikki yksityiskohdat saumattomasti kädenmitan ulottuvuudella ja kauempana. Ei enää tarvetta etsiä oikeaa kohtaa linssistä nähdäksesi tarkasti niin lähelle kuin kauas. Täydellinen moniteholinssi jokapäiväiseen käyttöön, sillä lähinäkeminen on huomattavasti miellyttävämpää ilman pään jatkuvaa liikuttelua. Nykyisin kaikki merkittävät asiat tapahtuvat kädenmitan alueella. Tähän haasteeseen Essilor on vastannut kehittämällä Varilux® X Series™ linssin ilman kompromisseja.  

Varilux® S Series™
Innovatiiviset Varilux S Series -moniteholinssit poistavat keinuttavan tunteen, jota esiintyy usein käytettäessä moniteholinssejä. Linsseissä on laajat näkemisen alueet, jolloin voit olla luottavaisin mielin kaikissa tilanteissa. Näet rajattomasti kaikille etäisyyksille, kaikissa tilanteissa ja välittömästi.

Varilux® Physio 3.0
Varilux® Physio -monteholinssit tarjoavat terävää ja vaivatonta näkemistä aktiiviseen elämään. Katseen siirtäminen etäisyydeltä toiselle on huomaamatonta ja helppoa kaikissa tilanteissa.

Varilux® Comfort Max
Uusi Varilux® Comfort Max tarjoaa terävää näkemistä ja nopeaa tottumista sekä erinomaisen käyttömukavuuden kaikissa tilanteissa. 

Lue lisää Varilux -moniteholinsseistä. (Linkki valmistajan sivuille avautuu uuteen ikkunaan.)